Ce lovitura pregateste SOV?

 

 

 

MILIOANE DE OAMENI CARE N-AU FURAT NU I-A DUS CAPUL SA FURE, NU CA N-AU VRUT spune nonsalant Sorin Ovidiu Vantu reporterului de la adevarul.ro, dupa cum rezulta din stirea de mai sus publicata pe site-ul Jurnalului National.

 

SOV observa foarte bine viciile societatii. Sunt foarte putini cei care ar fi putut sa fure, dar n-au vrut. Majoritatea covarsitoare au vrut sa fure, insa n-au putut. Motiv pentru care ei spun cu admiratie despre hoti: “Uite astia-s smecheri rau!”.

 

In fine, cei care au vrut sa fure si au si putut tac malc, disciplinat, chiar si atunci cand ies din puscarie. Doar SOV deschide gura ca sa i se puna eticheta de genial printre cei “smecheri rau”.

 

Dar important e de inteles mesajul transmis. Sorin Ovidiu Vantu sugereaza ca a exploatat viciile de legislatie si ca aceasta ar trebui corectata ca sa nu se mai fure.

 

Lasand sa se inteleaga insa ca e mica probabilitatea ca legislatia sa se schimbe pentru a nu mai permite exploatarea viciilor la modul oneros.

 

Asadar ne asteptam la o noua runda de “lovituri” din partea lui SOV, care, spre deosebire de alti, ce au incercat sa faca bani si fara sa profite de “bresele” din legislatie, el doar cu asta s-a ocupat?

 

Este limpede ca afaceristul eliberat de curand din inchisoare are o stare materiala mai buna decat multi dintre cei care au facut bani fara sa speculeze “ezitarile” legislative.

 

Dar nu aceasta e principala problema, ci aceea ca astfel de declaratii. facute in spatiul public, au un efect negativ din punct de vedere educational. Tinerii, dupa ce le citesc sau le aud, raman cu impresia ca SOV este “eroul” lor.

 

Adica apreciaza ca important pentru ei e sa dea 2-3 tunuri, ca in modelul prezentat, nu conteaza daca stau dupa aia 3-4 ani la racoare, cat timp raman cu banii.

 

Pe tot ce a pus mana SOV s-a uscat pentru ca scopul sau nu a fost sa faca niste afaceri durabile, ci doar sa puna la punct niste vehicule financiare menite sa estorcheze fonduri.


Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terms and condition.
  • No comments found

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review