Teo: Oricât de bine o duci trebuie să o duci un pic rău! - transcriere aproximativă

Claudiu Mihail Teohari, cunoscut ca Teo este probabil cel mai bun stand up-comedian. Date personale: 1981 - București - Coșbuc - Economie - Melinda Kutasi

La iUmor

E plăcut să te plângi, duce discuția mai departe, e ca un fel de lubrifiant social.

- Ce faci, vecine?

- Rău!

- Și eu la fel.

În țara asta oricât de bine ai duce-o trebuie să o duci un pic rău că altfel te scuipă lumea pe stradă. Dacă nu credeți asta de mâine încolo, dacă vă întreabă cineva, uitați-vă în ochi și ziceți: „Foarte bine!” Să vedeți cum  s-a terminat discuția acolo: „Am crezut că vorbim nu că ne batem joc, cine o duce bine în țara asta!”

Oricât ai duce-o de bine trebuie să o duci un pic rău. Te dai jos în Pipera din Cayenne se dă vecinul din Range Rover.

- Ce faci vecine?

- Rău, vecine.

- Știu, pe praful ăsta?!

- Lua-le-ar dracu’ de cazane. Știi cât îmi ia asta? 10 la sută. Ulei nu motorină, vecine.

- Știu vecine, știi cât costă încălzirea a 23 de camere? Mă (bip...) pe el, de castel!

Și după două minute de conversație doi milionari pleacă mulțumiți că toată lumea o duce rău. Trebuie să te plângi un pic. Oricât de bine ai duce-o trebuie să o duci un pic rău.

Ion Țiriac foarte mult timp a fost cel mai bogat român, miliardar în euro. Cel mai bogat om din istoria sportului. Credeți că dacă mâine o să-l întîlniți pe Ion Țiriac și-l întrebați ce face va spune: „Foarte bine, sunt miliardar, ești prost?!”

Sunt convins că nu. Pentru că în Ion Țiriac bate o inimă de român. Dacă îl întrebi mâine pe Țiriac: „Ce faceți?” O să zică: „Hmmm. Mnuuu…”. „Dar ce s-a întâmplat, ați sărăcit?” „Hmm, mnuuu… glonțul numai drept, mistrețul ba stânga, ba dreapta... Plus că Simona Halep...”. „Dar ce s-a întâmplat?”. „Mnuuu în general, în general...”.

E un interviu pe care domnul Ioanițoaia i-l ia domnului Țiriac și acesta din urmă spune, cel mai românesc lucru pe care l-am auzit vreodată: „Eu când n-am bani de doi piloți îmi conduc singur avionul.” Că știi cum e? N-ai tot timpul bani de doi piloți. Că e sfârșit de lună, că ai de dat Providentu’ înapoi... Ce faceți voi când nu aveți bani de doi piloți? Voi, plebea? Eu când n-am bani de doi piloți las dracu’ avionul la sol. Bate-mă, scuipă-mă, azi eu iau elicopterul. Nu-mi pasă! Ei bine, dar nu Ion Țiriac. De asta e legenda sportului, care e. Ion Țiriac, când nu are bani de doi piloți se urcă în avion și nu-i pasă că în aer s-ar putea să se intersecteze cu alţi miliardari, nu-i pasă dacă trece pe lângă avionul lui Rothschild sau Jeff Bezos, care ăia din avion să facă:

- Las-o ușor, ăla e Țiriac?

- Dechide geamul puțin: "Săracuuuule!!!" Era Țiriac? Își conducea singur avionul? Țiriac era, îl știu de la o vânătoare!

- Dar cine l-a învățat pe ăsta să zboare? Becali? Ăsta nu știe că avionul e făcut să stai în spate?

Îl vezi după aia pe Țiriac pe aeroport cu o rangă: „N-are nimic, îl am eu pe un băiat la Boeing.”

Șocat de ceea ce a auzit domnul Ioanițoaia a zis: „Normal e avionul Dvs!” La care domnul Țiriac, normal, pentru că în el bate o inimă de român: „Avioanele, că am mai multe!”

Pentru că nu trebuie să uitați ceva prieteni  oricât de bine o duci trebuie să o duci un pic rău. Dar și dacă o duci rău trebuie să arăți că o duci un pic bine.


Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terms and condition.
  • No comments found

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review