Se poate aplica online pentru a intra în masonerie?

Are cineva idee, ca să intri în masonerie poți să aplici online? Pentru că mă gândesc că într-o lume în curs de modernizare, cultura organizațională este esențială.

Apoi, după ce aplici online, și ești acceptat în organizație, e firesc să existe teste-grilă pe care trebuie să le completezi pentru a avansa de la mic la mare maestru.

Acestea, din păcate însă, nu se mai pot completa și trimite online, fiindcă sunt documente securizate, iar examenul e necesar să fie susținut la centrele de testare și perfecționare.

Dar oricum ar fi, să aplici online pentru a deveni mason reprezintă un act de maximă transparență pentru o organizație secretă.

Iar mai departe, pentru a se dovedi că modul de organizare este corespunzător, e firesc ca managementul să fie certificat măcar cu ISO 9001. Standard de calitate care să arate robustețea organizației.

Ca să nu mai vorbim că lojile pot accesa și posdru pentru a se finanța cu fonduri europene. Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane se potrivește perfect.


Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terms and condition.
  • No comments found

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review